Root MMA is opgericht door levenslange vechtsporter Orlando Prins, die nog steeds actief deelneemt aan zowel Mixed Martial Arts als Braziliaans Jiu Jitsu competities.

Toen Orlando nog een jonge vechter was keek hij op naar veel van de grote martial arts academies in de wereld. Hij reisde naar enkele van de beste academies in de wereld om zijn kennis over martial arts uit te breiden. Hij heeft gecompete in Japan, Amerika, Abu Dhabi en door heel Europa! Orlando gebruikt deze ervaring dagelijks in zijn lessen.

Onze missie bij Root MMA is om je niet alleen technieken te leren hoe je moet vechten, maar ook hoe je vechtsporten kunt integreren in je dagelijks leven. Hoe je de filosofie├źn kunt gebruiken om de dagelijkse hindernissen in het leven te overwinnen, doorzettingsvermogen te vergroten en je een gebalanceerd en gelukkig leven te geven.

We hebben een geweldige community sfeer op onze academie met letterlijk mensen uit alle lagen van de bevolking. Als je nieuw bent in de stad is het een geweldige manier om nieuwe mensen te leren kennen en vrienden te maken! Als je uit de stad komt is het een geweldige manier om uit je normale comfort zone te komen en je horizon te verbreden!